Om DR Garn

DR Garn blev stiftet, da jeg gerne vil give dig de bedste garner og nye strikkeoplevelser. Mit mål er, at tilbyde de bedste kvaliteter af garn til dig. Sortimentet består bl.a. af det dejlige garn fra Onion og Sandnes, det skønne garn fra Järbo og Permin samt lækkert uldgarn fra Öland. Jeg bestræber mig på, at kunne levere dag til dag.

Det er vigtigt, at du får en god kundeservice og konkurrencedygtige priser. Det er også vigtigt, at opnå et langt og godt personligt forhold til mine kunder.
DRGarn drives af Dorte Fog (gammel Slagelsepige)

Den 14. april 2015 slog jeg dørene op for en fysisk garnbutik i hjertet af Slagelse. Dette har jeg bestemt ikke fortrudt, har fået rigtig mange søde kunder, de er med til at gøre mine dage til noget unikt.

Der kommer stadig flere garntyper, så jeg kan matche kundernes ønsker. God kvalitet og god pris.